Sivut

20120722

DIY: Tahroja ja testejä tekstiililiimalla

Viikon ainoa vapaapäivä tuli ja meni, mutta ainakin sain aikaiseksi tuunailla yhden kirpparilta ostamani paidan uuteen uskoon. Onneksi mulla ei ollut eilisten melko railakkaidenkin pirskeiden jäljiltä minkään asteista krapulaa, joten saatoin huristella ompelukoneella täysin vapaasti. Olisihan se noloa menettää joskus muinoin ala-asteella suorittamani ompelukoneajokortti juomisesta pöhnöisen olon vuoks... Erh ja heh.

Photobucket

Photobucket

Muutoksen kohteena oli siis yhden euron kirppisostos, jota jouduin hieman kaventamaan, ja johon myös taiteilin paljetein koristellut kaulukset. Paita on semmoista hieman läpinäkyvää valkoista kangasta, jota oli tosi helppo ommella.

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Laiskana ihmisenä (sekä hieman myös sormenpäitäni varjelevana) päätin jättää paljettien kiinnittämisen neulalla ja langalla väliin, jolloin turvauduin sitten tekstiililiimaan. Se sietää pesua ja on tarpeeksi kestävää. Itse asiassa hyvin kestävää, sillä en saanut näppäimistölle lentäneitä liimatahroja lähtemään irti millään! Paljetit taas löysin jostain laatikon pohjalta lähes sattumalta. Alunperin mulla oli tarkoituksena koristaa kaulukset pienillä helmillä, mutta niitä olikin liian vähän.

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket
Paidasta tuli mun mielestä tosi kiva! Se sopii aika hyvin vaikka baareiluun, mutta on yhtä lailla käypä arkivaatteena käytettäväksi. Kavennettuna se ei myöskään ole enää mikään armoton teltta, muttei nyt kuitenkaan mikään tuubitoppikaan. Ei tollasesta kankaasta edes ole järkeä tehdä vartalonmyötäistä yläosaa, se näyttäisi vaan kolme vaatekokoa liian pieneltä hihattomalta kauluspaidalta, hyi. Lisäksi bling-bling-kaulus korvaa myös kaulakorun ja siihen on helppo yhdistää jotkut kivat hopean väriset korvikset. Mutta mitäs te tykkäätte?

Ei kommentteja: