Sivut

20120920

Kuuluuko

Minulle kuuluu hyvää. Etenkin sitten, jos Batman suostuu kelpuuttamaan minut lepakkokerhoonsa. Ostin kirpputorilta viiden euron viittatakin, joka toimii varmasti mainiosti maailmanpelastustehtävissä. Voin siis lennellä Kankaanpään yllä partioimassa ja pelastaa kissoja katolta.

Photobucket

Takki on huisin lämmintä villaa ja siinä on jopa vetoketjulliset taskut. Kaulusosa on mustaa pörrökarvaa ja kutittelee kurkkua kivasti.

Photobucket
Photobucket

Myös asuntooni kuuluu hyvää. Illastamiseni keskeytti kummallinen valoilmiö, joka täytyi saada ikuistettua. Aina yhtä äkäistä Hugh Laurieta eivät edes auringonsäteet saaneet hymyilemään.

Photobucket
Photobucket

Minulle kuuluu vielä vähän lisää hyvää, sillä innostuin keimailemaan kameralle vielä enemmän. Täytyypi alkaa harrastaa tällaisia löllöjä vaatteita! Ne ovat hirveän mukavia ja jännittäviä. Ja hassua, miten olenkaan mieltynyt nyt vain harmaisiin.

Photobucket

Myönnän ostaneeni kirppislumoissani vielä euron hintaisen jatkopalan karvalakkiini. Ehkä mut huolitaan nyt myös Sudenpentuihin!

Photobucket

Kouluunkin kuuluu hyvää. En ehkä odota enää sitä päivää, kun haluan mielummin jäädä peiton alle kuin lähteä kouluun maalaamaan, piirtämään, suunnittelemaan, askartelemaan, leikkaamaan, liimaamaan, taiteilemaan, tunnelmoimaan, oivaltamaan ja ihastumaan...

Photobucket

Mutta mitä Sinulle kuuluu?

2 kommenttia:

simssiliini kirjoitti...

Oo, kiva Batmanviitta! Nättejä kuvia. .-) Itse olen ollut vähän potummalla mielellä tällä viikolla, kun kaikki vammaset jutut on kasautunu tälle hetkelle. D-. Hehee, tuli Batmanista vielä mieleen, että isillä on ensi viikolla synttärit, ja annan hänelle Batman-kortin, joka löytyi lattialta. .---D Taidanpa lähteä nukkumaan. Postaile taas! .-)

Anna kirjoitti...

simssiliini: Höh, ehkä joku viikko on sunkin kohdalla erihuippu! Batmankortti kuulostaa lupaavalta =D