Sivut

20130525

Vaatehaaste

Sain tän haasteen oikeesti varmaan vuonna kivi Henriikalta. Kiitos paljon, vaikka hitauteni nolottaakin!
Haasteen ideana on siis etsiskellä nettikaupoista mieleisiä releitä ja luoda niistä asukokonaisuus. Mukaan saa tietty ottaa kaikki asusteet, kengät ja muut. Hinnoilla ei tietenkään ole mitään väliä. Asulle saa myös valita tilanteen, jossa sitä käyttäisi. Lopuksi sitten kootaan kuteista kollaasi, joka esitellään blogissa.Juu eli, ite valitsin tuotteeni NastyGalin sivuilta. Noi kollaasissa olevat kengät onkin jo tutut aikasemmasta kenkulikollaasista. En vaan pääse yli niistä, ah.

Mutta: Ekana tyrkyllä olis tommoset sukkahousut. Musta tuntuu, et tommoset vois askarrella itekin jostain vanhoista pöksyistä. Hauska idea, mutta kesällä aika petolliset käyttää ajatellen rusketusrajoja. Onneksi mun ruskettuminen on tosi epätodennäköistä!

Sitten kelpaisi myös tommonen löröpaita varustettuna huisilla salibandypaidoista tutulla reikäkankaalla. Täytyypä vielä mainostaa, että kyseisen paidan selkämyksessä oli samaisesta materiaalista iso kolmio.

Ja koska kesäillat voivat olla viileitä ja salibandykuosi melkolailla tuulen läpäistävissä, tarvitaan joku kiva neuletakki - ja vielä mielellään hopeapampuloilla koristelluilla hihoilla. Mutta kyllä noi saman mallin päällä olevat hopeat housutki kelpais.

Sitten vielä jotain "väriä" laukulla, arskoilla ja läjällä sormuksia. Sitten kun oikeasti rohkaistun tilaamaan jotain netistä, niin hyvinkin se jotain voisi olla noi kengät. Noi muistuttaa aika paljon mun entisen siskopuolen kenkiä, jotka sille ostettiin meidän Kuwaitin matkalla. Ite olin silloin ehkä 8-vuotias, mutta siskopuoleni jo 10, joten hän sai tietenkin tosi korkeat kengät.
Ne oli semmoset harmaat ja niissä toi pohja oli semmosta pehmeää jännää materiaalia. Olin ihan varma, että kun niillä astuisi veteen niin se kengän pohja imaisi kaiken märän itteensä. Ne oli mun mielestä samanlaista materiaalia kuin tän videon sininen pesusieni! Toi videokin on aika omaperänen.Sitten tähän samaan syssyyn tuntuu sopivalta lätkiä uusimmat ostokset Fidasta. Oltiin Jennin kanssa Tampereella kattelemassa pääsykoetarvikkeita, joita mukaan tarttui kuitenkin tasan nolla kappaletta, erh. Kirjakaupoissa tuli aikaa kulutettua valehtelematta tunti. Mutta noi rätit siis hommasin pähkinänhaku retken ohessa (Punnitse & Säästä putiikki on tositosi petollinen). Mun mielestä noi vaatteet oli aika tyyriitä, kuitenkin kun puhutaan second handista.
Kiiltävä tiikeri"takki" kunnon olkatoppauksilla 8 euroa
Kirkkaan keltainen bolero kesän juhliin 19 euroa
Ultimaattinen rakkauspaita paljeteilla 7,80 euroa
Mä taidan tästä painella harjaamaan hiuksia ja pukemaan jotain ulkona liikkumisen kestävää vaatetta päälle. Koko hommaan täytyy varata vähintään tunti, sillä mun täytyy penkoa kaikki jätesäkit ja laatikot läpi harjan ja edes yksien housujen toivossa. Sit Näsipuistoon kiusaan kavereita pitkästä aikaa.

Joo, tosiaan, ton haasteen saavat tehdä ihan kaikki ketkä haluavat! Kannattaa, se oli hauskaa.

3 kommenttia:

hnrikafrk kirjoitti...

wau, just ajattelinkin, että sulta tulee varmasti ihan huippu kollaasi!! :D Kiitti kun viimein vastasit :)

simssiliini kirjoitti...

Mitäpä sitä kaikkea ajallaan tekemään. Joskus on parempi tehdä myöhässä asioita. .-D Hauskan asun olet koonnut. Hienot pöksyt tosiaan, varmasti saisit sellaiset tuunattua. .-) Tuommoiset megapohjaiset kengät toisivat minulle lyhyelle mukavasti pituutta. .--D Oi, hienoja ostoksia olet tehnyt! Tykkään eläinkuoseista, pirteistä väreistä ja kimalteesta. .->

A N N A kirjoitti...

hnrikafrk: Oo, kiitos! Mä ihan punastun! Ja tota oli tosi kiva tehä, joten kiitos itselles =)

simssiliini: Joo, parempi myöhään kuin ei milloinkaan! Mäkään ei oo kauheen pitkä, ni siinäkin mielessä olis kätevät tommoset kengät. Meillähän on siis melkein sama vaatemaku siis =P