Sivut

20130724

20W

Moigsun. Juhlistin kera korvaamattoman poppoon kakskymppisiäni tossa viime lauantaina. Oikeat synttärithän mulla on vasta 27. heinäkuuta, mutta kyseisen päivän joudun pakonomaisesti pyhittämään niinkin tärkeälle tapahtumalle kuin iskän puolen sukujuhlille. En voi kuvitella mitään yhtä mukavaa tapaa juhlia toisen kymmenyksen vaihtumista, kuin siellä puolirandomien ja super-randomien sukulaisten seassa. Keski-ikä tulevan lauantain juhlissa tulee olemaan siinä 50 paikkeilla, mutta onneksi näen siellä myös muutamaa mukavaisaa (ja omanikäistäni) serkkua.

Mutta siis, siitä viime lauantaista:Teemana mun synttäreillä oli musta väri, enkä siis säästellyt koristeluissa jätesäkeissä ja mustissa ilmapalloissa. Pienet pöhnät sain aikaiseksi jo pelkällä sadan ilmapallon puhaltamisella.Lahjaksi sain vaikka mitä siistiä. Erityiskiitos Sannille ja Rebekalle (sekä Atelle?) synkästä synttärikakusta! Nam.

Mun synttäreiltä ei löytynyt kylläkään näitä useimmille tuttuja lasten leikkejä, kuten aasin häntää, tuolileikkiä tai ongintaa, vaan näitä korvasivat muun muassa kirveshippa, rantakivikossa kaatuilu ja biletys sekä loppuillasta(aamusta) intissä opittua veljeyttä ylläpitävä puolialastonpaini poikien osalta. Tiedä sitten onko se harmi vai hyvä. Juhlat ainakin, siltä osin mitä niistä muistan, onnistuivat oikein tyylikkäästi. Kiitokset kaikille ihanille!

3 kommenttia:

hnrikafrk kirjoitti...

Paljon onnea jo etukäteen koska en varmaan muista onnitella sitten ylihuomenissa :D

Virve kirjoitti...

kiitos ihanista synttäreistä! kivaa oli :DDD

A N N A kirjoitti...

hnrikafrk: Hei kiitos! =D

Virveli: Eipä mitään! Kiitti itelles, ku pääsit tulemaan! =)