Sivut

20130719

Vauvan pylly hartioilla

Mistä on mun viikko tehty:
jännittävistä vieraista, mustikkamuffineista, Tintistä, töistä, Paksu Pepestä, lakritsiautoista, mustista ilmapalloista, kipeistä sormista, synttärikorteista, Avaruusplaneetasta, gerbiilin pyydystyksestä, pitkistä kalsareista ja tärkeistä automatkoista.





Jos ihan tarkkoja ollaan, toi kirppisneule kuuluu viime viikolle.
Revin siitä napit irti ja lisäsin mustat samettipalat olkapäille. Ne on pehmoiset ja särmikkäät, tai niin kuin taata sanoisi: sileät kuin pikkuvauvan takapuoli.



Huomenna sen sijaan juhlitaan mun synttäreitä. Taidan tuikata tikun täyteen musiikkia kaiken varalle, jos vaikka 4G ei suostu yhteistyöhön. Listalta taitaa löytyä ainakin tämä, tämä, tämä ja tämä. Ainiin, ja tämä!
Hyvää illan jatkoa!

2 kommenttia:

simssiliini kirjoitti...

Hii, minuun liittyviä asioita löytyi muutama sinun viikostasi! .-D Jännää, kun nyt osaa näistä blogisi kuvista päätellä, mistä huoneesta ne on otettu ja muutenkin bongailla tuttuja tavaroita. .-D Taatallasi on mahtavia huomioita! Minäkin latailin ennen Tampereen reissuani muutaman uuden biisin ämpälle junamatkaa piristämään. ,-) Tosi hieno piirros ja mahtava autorivi! .--D

anna kirjoitti...

simssiliini: Jep! Ja taata kyllä tietää hyviä elämän ohjeita! Kiitos vielä! =D