Sivut

20130726

Kevät koittaa ja pian on lääkkeet loppu

Erehdyin alennusmyynneille eilen Sannin kanssa. Toisaaltaan onneksi shoppailureissu loppui melko lyhyeen töihin lähtöni takia, sillä muuten olisin varmaan saanut kulutettua helposti tuplasti enemmän massia/masuunaa/fyffeä kuin oli tarkoitus. Mukaan tarttui mitä kivimpiä kappaleita, mutta ehkä ihan hyvä, että ne kaikki mielenkiintoisimmat yksilöt jäivät hyllyilleen (kuten esimerkiksi Bonuskirppiksen jopa Voldemortin käyttöön sopiva 40 euron "koottipuku", jota Sanni urhoollisesti sovittikin).

Kaikki paitsi läpinäkyvät sandaalikorkkarit ovat H&M:stä. Se on kuulkaa petollinen paikka. Hyi.
Onneksi harrastan vain alerekkejä, joten lopputulos ei ole yhtä karmaiseva, mitä se olisi voinut olla. Yleensä siellä käydessä aina jotain tarttuu väkisin mukaan, mutta samaa ongelmaa ei tuntunut olevan eräällä vanhalla herrasmiehellä, joka kyseli kassaneidiltä kaupan valikoimista tähän tapaan:

Mies: Onko teillä täällä urheilutarvikkeita?
Kassa: Ai urheiluvaatteita? Ne löytyvät...
Mies: Ei kun noita kalastustarvikkeita?
Kassa: Ei, meillä ei valitettavasti myydä sellaisia.
Harmi.


Ällöttävän ihanat läpinäkyvät muovisandaaliviritelmät Bonuskirppikseltä 3,75 euroa ja pahimpaan korkeapohjaiseen kenkähimooni sandaalit 10 euroa, H&M.


Kadonneen bensavihkoni ikävään täytyi hankkia edes jotain vastaavaa korviketta. Pari laukkua 10 euroa kpl.


Arskat 3 euroa ja hyönteiskoru 5 euroa, H&M.
Ja sitten vielä ylempänä näkynyt bling-mekko, 15 euroa, joka joutaa tuunaukseen tuossa kohta puoliin. Alaosa mekossa on nimittäin täynnä tyllihörhöä, joka saa vaihtua johonkin katu-uskottavampaan. Tai sitten pidän yläosan vain paitana.

Tulipahan tuhlattua.

2 kommenttia:

simssiliini kirjoitti...

Taas olet upeita ostoksia tehnyt, vaikka hieman säikähdin koruöttiäistä. .-) Hienoja kenkiä ja jännittäviä laukkuja! Ja kuva upeasta olkkarista. .--> Juhon häkki! .-D Sano Juholle terveisiä! .-D Laitoin muuten niiden tossujen pesemisestä sähköpostiohjeet. .-) Unohdin kertoa aikaisemmin. .-D

A N N A kirjoitti...

simssiliini: Kiitos! Juholta terkut myös sinne! Oho, käyn kurkkaamassa s-postin =)