Sivut

20160129

2 0 1 6

Voi juugels buugels ja jumpe jampe. Nyt on sitte vuosi 2016 ja ihan hirveesti on sattunu ja tapahtunu. Nää mun kaleidoskooppikuvat ei kamalasti kerro mitään, joten tässä vähä selkeennystä asioihin:



01 Meidän kerrostalon betonielementtiseinä. Mun täytyy kasvattaa itelleni betoninluja perse, että jaksan ens kevään istua koneen ääressä, opiskella ja kirjottaa kandin. Koska joululomaksi kutsuttu tauko koulusta meni hiukan harakoille, taistelutahtoa tarvitaan.



02 Lunta ikkunalaudalla. Sitä on tullut tänne Tampereellekin ihan joka ilmansuunnasta, sivulta, ylhäältä ja alhaalta, niin että mulla meni hiutaleita sieraimiin ja paidan alle. Silti oon sitkeesti käynyt liukastelemassa lenkkipolulla, mutta sauvakävelyä en oo vielä kehdannut kokeilla.



03 Tehtiin Naaman kaa sushia ja vietnamilaisia kesärullia 8-vuotispäivän kunniaksi. Wasabi pärisi.



04 Sääksjärvellä sijaitsevan Dammenbergin suklaatehtaan aaltopeltijulkisivu. Olis sit kuitenkin pitäny ostaa sieltä sitä habanerosuklaata testiin.



05 Unenomaisia fiiliksiä. Vieläkin vähän heikottaa, sillä en taho uskoa, et pääsin ihka oikeesti töihin tamperelaiseen arkkitehtitoimistoon! Tänään oli eka kunnon työpäivä ja vasta tiistaina mä laitoin sinne hakemuksen. Ne soitti keskiviikkona mulle ja haastattelussa kävin eilen ja huomenna meen taas uudestaan. Sain kehuja mun portfoliosta ja saan tehdä opiskelujen ohella siellä osa-aikasena hommia ja kesällä sit kunnolla.

06 Tästä mulla ei oo kuvaa, mutta siis söin ekan kerran simpukan keskiviikkona noin klo 12.35. Ja tää on siis tärkeetä, koska mä tunnetusti pelkään ja inhoon simpukoita.

2 kommenttia:

Kasa kirjoitti...

Onnee työpaikasta! Jotenkin osuva tuo kuvauksesi lumen tulosta, iteki oon saanut hiutaleita nenään. .--D

anna kirjoitti...

Kiitos! Ja lumi ei kyl tunnu kivalta nenässä :--(