Sivut

20140226

Märkä, muttei hikinenArkkitehtuurin laitoksella iltasella. Se toinen koti.Koleat kivet kuurassa.Tussimustetta lasipurkissa.Tää päivä sai arvoisensa päätöksen, kun tossa ihan hetki sitten toinen meidän olkkarin kaapeista tuli alas seinältä. Ihan yhtäkkiä. Mikään muu ei hajonnut, kuin mun hymytyttöpatsas. Ei pistä edes kunnolla vihaksi, sillä oon saanut stressit stressattua ja hommat hoidettua. Pitkään aikaan inhimillinen päivä. Bussissa hyristessä näin viimein auringon, koulussa välikritiikki meni nappiin ja grafiikan työ on muutamaa viivaa vaille valmis. Sitten alkaakin tenttiviikko, mutta sitä ennen näen vielä Tiiaaaaa. Elämä helpottuu ja Tuomas Kyrö naurattaa. Voin mennä hyvillä mielin nukkumaan, vaikka olohuoneen lattia onkin täynnä pieniä kipsin palasia ja mun simspelit koteloineen levinneinä sinne tänne.

Nyt kun aikaa taas löytyy hieman enemmän, ajattelin toteuttaa muutamia tuunausprojekteja. Niitä sitten laittelen tännekin. Ylempänä näkyykin mun väsäämä karvatakki ja villapanta. Molemmat mustia tietenkin. Mutta ei kuitenkaan niin mustia kuin mun mieli vielä eilen. Hyvää yötä ja nukkukaahan lujaa.

5 kommenttia:

Fiku kirjoitti...

Upeita kuvia! .-) Tussimuste on jännän näköistä! Oho, jopas oli törkeää kaapilta! Eiköhän hymytyttöpatsas jaksa hymyillä epäonnisen tilanteenkin jälkeen. .-D Hei mutta hienoa, että kaikki on kääntynyt paremmaksi, jes! .--) Tsemppiä tenttiviikkoon! Nukun taatusti lujaa! Hyvää hetkeä sinulle, kun tulet kommenttini tarkistamaan. .-D

Kasa kirjoitti...

Ohhoh, pelkään sims-lisäriesi puolesta, toivottavasti kaikki selvisivät hengissä! Eilen oli kyllä ihanan aurinkoinen päivä heti aamusta, paljon kivempi oli kävellä silloin töihin, lisää näitä aamuja! Hyvä että sulla menee taas paremmin. .-)

A N N A kirjoitti...

Fiku: Kiitos sekä kehuista, että osanotoista patsaaseen liittyen! Kyllä tää homma alkaa tästä taas rullaamaan.

Kasa: Ehjiä ovat! Aurinkoa odottelisin tännekin lisää, toivotaan ainakin =)

Tiia kirjoitti...

Sori kun mun visiitti oli sun näkemisen osalta nii lyhyt.. Ens kerral tuun taas teille kyläilee/vaivaks!!

A N N A kirjoitti...

Tiia: Eip mittää, ite olin nolis enkä tullu teidän kaa juhlimaan! Mut sit kun sulla on pääsykokeet ni sit keksitään lisää kivaa =B